Doneaza 2% din impozitul pe salar/pensie

Probabil cea mai simpla si confortabila metoda de a te implica este prin donarea a 2% din impozitul pe salar sau pensie, care in fiecare luna merg la stat. Conform unei legi din 2016, fiecare salariat sau pensionar poate decide sa directioneze 2% din impozit catre o cauza sociala, ONG si asa mai departe.

Descarca formularul 230 alaturi de informatiile de completare a acestuia de aici.

In cazul in care nu te descurci sau ai nevoie de suport/ajutor, ai intrebari in legatura cu aceasta declaratie, ne poti contacta la numarul de telefon: 0723 659 118 si unul dintre reprezentantii SOS Bambini iti va raspunde in cel mai scurt timp.

Stiai ca doar 20% din firmele din Romania utilizeaza aceasta facilitate fiscala de a dona din impozitul pe profit? Si persoanele juridice pot sa doneze, la fel ca si salariatii, o parte din impozitul pe venit.
Citeste mai multe informatii despre cum poti dona pana la 20% din impozitul pe venit pe adevarul.ro  si decide sa alegi ce se intampla cu banii pe care ii produci, dar sunt retinuti de statul roman.

Multi oameni de business si a antreprenori au inteles notiunea de zeciuala si aleg sa faca diverse gesturi de caritate, apeland la diverse donatii atat in nume personal, cat si in numele firmei pe care o gestioneaza. Vrei si tu sa te implici? Contacteaza-ne.